# 17 – stoler du på en vampyr?

Vi starter med scenen, hvor Randal beder heltene om at holde inde med kamphandlingerne og i stedet vælge dialogen.

Randal Greycastle

Det kniber lidt med at turde lytte til Randal, for hvad er det lige han har gang i? Hvad er den skumle plan?

Randal fortæller, at han er endt som vampyr, fordi han blev gjort til vampyr af Carandinis håndlanger og bodyguard Kessler. En nat for nu lidt over et år siden kom Kessler og dræbte Randal, og planen var vist, at han så skulle tage kontrollen over ham, for nu havde han dræbt ham og gjort ham til vampyr og så plejer det at være muligt at kontrollere dem man skaber.

Randal vågnede dog i sin kiste på kirkegården, fik kæmpet sig ud, og nu med kræfter han aldrig havde oplevet før og traumatiseret af at være genopstanden fra de døde, så ender han i en blodrus, hvor han tager livet af faderen i Wolfmantle familien.

Randal siger at det kun var faderen, og at han i dag fortryder bittert. Men Aya ved at det var hele familien der døde den nat, hvor Randal besøgte dem, så der er noget der ikke helt stemmer.

Kan i hjælpe mig?

Randal forsøger at invitere til, at hvis heltene hjælper ham med at gøre det af med Carandini og Kessler, så skal han til gengæld hjælpe dem med at få Zenan tilbage.

Randal siger han er træt af at være en “træl” og være beordret til at være i denne ruin.

Kessler kommer

Kessler

Mens heltene forsøger at finde ud af, hvad de skal gøre ved, eller med, Randal, så fortrækker han for han fornemmer at Kessler er ankommet og han vil gerne undgå konfrontationen med ham.

Aya har kastet en ‘Circle of Protection’, hvilket beskytter mod udøde i en time.

Mens der er rådslagning, ankommer vampyren Kessler. Han har tre Ghasts – Ellison, Becky og Kells med, og den skumle rotte som Bax havde set tidligere følger ham også!
Kessler leder efter Randal, og efter at set jer an, så forsvinder han ind i mørket, mens han lader de tre udøde blive tilbage for at holde øje med jer.
Han vender retur efter ca. 10 minutter, uden Randal, til gengæld har han taget kontrollen over fem spectres der er de sørgelige rester af nogle af dem der var med til at jage Randal!

Kessler forlader heltene med de udøde, og fortsætter sin eftersøgning.

En modig bard

Gus tager initiativet, og gør sig selv usynlig og lister forbi de udøde, for så at trække dem væk fra cirklen ved at lave larm da han er kommet et stykke væk. Planen fungerer fint og de udøde sætter efter Gus. Genfærdene (Spectres) flyver med høj fart efter ham, og når ham som han er ved at komme ovenpå, og samtidig går de øvrige helte også til angreb.

https://vignette.wikia.nocookie.net/mightandmagic/images/9/90/Spectre.png/revision/latest?cb=20140206202328&path-prefix=en
Spectres

Efter en drabelig kamp, hvor Urog er på nippet til at bukke under, så lykkes det at gøre det af med de udøde, og derefter så foretages et taktisk tilbagetog til en plet ude i marsken flere timers gang fra ruinen.

Det er heldigvis en stille nat, og beskyttet af Leomund’s Tiny Hut får alle sovet og hvilet tilstrækkeligt til at være helt friske og klar til nye udfordringer på den 10. dag i den 5. måned (10th of Mirtyl 1490 DR).

Hvad gør vi nu?

Aya er stadig meget opsat på at vende retur til ruinen en sidste gang for at se om hendes bøger er der. Uden bøgerne har det hele været forgæves for hende personligt, og hun vil også gerne gøre et sidste forsøg på at lokalisere Zenan.

Randal er en ubekendt – kan man stole på ham? Hvis det ikke er Kessler der kontrollerer ham, hvem er det så der har ham som “træl”? Og hvor er han – er han vendt retur til Hluthvar, hvor han har et gemmested under sin gamle butik, eller gemmer han sig et sted i ruinen?

Hvad med Kessler – hvad har han fået tiden til at gå med, mens heltene har hvilet og samlet kræfter?

#22 – Modsætninger mødes…

Efter dage med udforskning af ruiner, kampe med Lizardmen og kultister, forhandlinger med en vampyr, timer brugt på at vandre gennem stinkende sumpe, med stikkende insekter om ørerne, udforskning af en gammel portal til Outlands, og en kamp mod en Djævel, var der brug for at få ro på hovedet og en kop øl eller…

#21 – Tal’Kamar, Will Dracohorn, Carandini

Da vi sidst så vores helte, sad de på Hammer and Forge i Hluthvar, hvor de fik en kop øl og sad og tænkte over fremtiden. Aya havde meldt, at hun ville holde en pause fra livet som eventyrer.En anden gæst på Hammer and Forge havde overhørt dette, og gnomen Albin of Elturel havde budt…

#20 – The devil you know

Aftenen starter med en kamp med djævlen Bodi, der er fanget under Kildin Manor i Hluthvar, hvor portalen findes. Hun havde overtaget Meda, og forsøgt at trænge ud gennem den magiske grænse der omkranser portalen. Bodi har været fanget i månedsvis, og er godt gal over, at Meda ikke lykkes med at få hende ud…

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Aya Glenmiir Aya Glenmir Bax Becky Carandini Cassra Chainspire Cult of the Dragon Cutscene Dark hold Ellison Beringer Esmeralda falchion Far hills fast forward goblins Hamron Hluthvar investigation Kells Kessler Lizardfolk lizardfolk berserker Long Hall Inn Marshes of twiligt Mirtul Pearl Peder Haussner Randal Randal Greycastle Rat Recap Red Mist Resume Srebor the Red The Carlett Letter The Harpers Tiamat Urog Ventric Will Dracohorn Wolfmantle Zenan Ghentilara Zhengyi Zhentarim

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

mindlands

Where the mind meets dice and paper

Monday Alien Campaign

roleplaying in the Alien universe

Hipsters & Dragons

Because roleplaying is social, creative, fun... and kinda cool!

Pjaltekongen

og hans lille, men bidske hund

Sentinel Hill Press

Publisher of the Arkham Gazette and Others

Cthulhu Reborn

Cool resources for Lovecraftian Roleplaying

WIL WHEATON dot NET

50,000 Monkeys at 50,000 Typewriters Can't Be Wrong

New Gamemaster Month

Join us in January, and you'll be a GM by February!

Torsdags Dungeons & Dragons

Monsters, Mayhem, Dungeons, Intrique...