Bax Goldhammer

Dwarf, Fighter 6th level

Armor Class 19 (Scale mail and shield)

Hit Points 81 (6d10 + 30)

Speed 30 ft.

STRDEXCONINTWIZCHA
20 (+5)15 (+2)20 (+5)11 (+0)15 (+2)13 (+1)

Background

Bax blev født i en mindre outpost i Moonsea regionen, mellem Citadel of the Raven og Teshwave. Her voksede han op i rolige, men trange omgivelser. Hans far var leder af en af de arbejdshold som arbejdede i minen. Hans mor passede deres lille hjem, og hjalp med de fælles gøremål som er i lejren.

Bax er en god og loyal ven som tror på fællesskab, tror på regler er godt for fællesskabet og at alle bidrager. Materiel og fine ting er han ikke vokset op med og luksus er fremmed for ham. Han er ikke interesseret i penge eller berømmelse og hjælper gerne andre fattige mennesker… giver gerne lidt kobber til fattige i vejkanten og deler ofte et måltid med en trængende.

Bax hader afstandsvåben, hader orks, og er ikke meget for heste, og har det faktisk også lidt stramt med halv-orker, selvom han godt ved at det er de færreste der selv har valgt at have orkblod i årene eller ligefrem er stolte af det.
Wizards er han som de fleste dværge lidt mistroiske over for, det er ikke et problem i dagligdagen men han holder bare lige en vis sund skepsis til de her typer. Han forstår ikke helt magi men kan sagtens se det er anvendeligt og enormt powerfuldt!

THE CODE OF BAX!

  1. Beskyt de svage og forsvarsløse.
    “Because you got the power… does not mean you got the right”
  2. Beskyt dine venner og hjælp så meget dine ressourcer tillader.
  3. Vær streng og kæmp urokkeligt/ beslutsomt mod det onde.
  4. Tjen det fælles bedste og vær loyal overfor den gode hersker.
  5. Vær altid på vagt for korruption
  6. Søg at blive dygtigere i kamp hver dag,.
  7. Kirken Tyr og Ilmater er hjerte og sind i frænder (med Torm), dem og deres followers er altid velkomne og vil jeg hjælpe.
  8. Vær modig, men ikke dum/ stædig i kamp, mod betyder også styrke til at stå ved sandheden og ikke søge den lette løgn
    (Torm the true and loyal)

Hluthvar

Bax var egentlig en del af en gruppe af eventyrere, der var kommet til området for at finde en Zhentarim agent ved navn Wim Godson, der stod bag et angreb på en mine nær byen Asbravn, et angreb hvor Bax havde mistet et nært familiemedlem.

Wim havde forsøgt at få nogle hobgoblins til at gøre det grove arbejde, men det var slået fejl, og en af dem havde fortalt, at de var købt og betalt til at lave skinangreb for at Zhentarim så kunne komme ind og tilbyde deres “beskyttelse” til dem der var blevet angrebet.

Bax havde slået følge med et par andre eventyrere, der var hyret af ejerne af to andre miner. Uheldigvis var Bax’ s rejsekammerater til salg til højstbydende, så for nogle uger siden, da de havde fanget Wim i færd med at gentage sit nummer, var Bax endt med at stå over for Wim og de fire andre han havde rejst med.

Efter en hård kamp, havde de besejret ham og efterladt ham i troen at han var død, men dværge er seje, og Bax vågnede nogle timer senere, og fik slæbt sig til en nærliggende gård, hvor han kom til hægterne og nu var han for tre dage siden ankommet til Hluthvar, hvor han søgte arbejde, mens han langsomt var ved at komme på fode igen.

Hans trofaste økse havde han heldigvis stadig, og hans rustning havde Wim også ladet ham beholde, men ellers var han helt nede på alt. Han havde dog haft et par gode snakke med Marten Foss og tænker han måske kan få lov til at arbejde for ham – Bax har også et godt øje til Marten’s datter.

Equipment

Battleaxe +1, axe of Cinders
Melee Weapon
Damage Type: Slashing
1-handed Damage: 1d8+1 + 1d6
2-handed Damage: 1d10+1 + 1d6
The Axe of cinders is pitch black and looks like it is made of the cast iron and a bit crude on top of it.
Despite the less than impressive looks, it is finely balanced, and the axe head can become red hot once a day when the wielder speaks the dwarves word for lava ‘lurmurk groth’, it will remain hot for 1 turn/10 rounds, and deal an additional 1d6 of fire damage (3d6 for Cold based creatures).

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

mindlands

Where the mind meets dice and paper

Monday Alien Campaign

roleplaying in the Alien universe

Hipsters & Dragons

Because roleplaying is social, creative, fun... and kinda cool!

Pjaltekongen

og hans lille, men bidske hund

Sentinel Hill Press

Publisher of the Arkham Gazette and Others

Cthulhu Reborn

Cool resources for Lovecraftian Roleplaying

WIL WHEATON dot NET

50,000 Monkeys at 50,000 Typewriters Can't Be Wrong

New Gamemaster Month

Join us in January, and you'll be a GM by February!

Torsdags Dungeons & Dragons

Monsters, Mayhem, Dungeons, Intrique...