Srebor the Red

Leder af Hluthvar. Human Paladin of Helm. Lawful Neutral, 10th level.

Srebor the Red
Srebor the Red – Human Paladin – Leader of Hluthvar

Hvad Hamron ved om Srebor the Red…

Hvorfor “Red”? Han fik navnet, fordi han I hans unge dage var involveret I en kamp, hvor han endte med at være farvet rød af blod.

Hvorfor var han rød af blod? Fordi hans krop var dækket af utallige små sår, der var forårsaget af de to Manticores som ham og hans allierede nedkæmpede.

Hvorfor kæmpede de mod Manticores? Srebor var en del af en gruppe af lejesoldater der var hyret til at beskytte Hluthvar, og på en af deres patruljer fandt de to Manticores der var ved at angribe en mindre karavane, og så kastede Srebor sig ind I kampen.

Hvorfor var han med I den gruppe? Srebor var kommet til Hluthvar, og for at vinde de lokales tillid måtte han først vise sig værdig, og det gjorde han bl.a. ved at arbejde med at beskytte byen.

Hvorfor vil han vinde de lokales tillid? Det vil Srebor fordi han ønsker at blive en del af byens lederskab, og hans vej til toppen gik via den lokale milits. Det endte med at Srebor fik en fin karriere I Hluthvars milits, og senere endte han med at være den militære leder af Hluthvar, men dog ikke som den totale leder som hans forgænger.

Hvorfor ville han til tops? Srebor er motiveret af hans ønske om at vinde Aya Glenmiirs hjerte (Hjerter Dame), men hans tendens til at ty til vold (Klør 5) når der skal findes løsninger på problemer har afholdt Aya fra at falde for ham.

Srebor har over årene affundet sig med, at Aya aldrig bliver hans, og har indgået et fornuftsægteskab med Kara Chernin, der er datter af Milos Chernin der ejer den mest succesfulde vinhandel I Hluthvar, sidder med i byens råd, og hvis familie går mange generationer tilbage I Hluthvar.

Sammen har Srebor og Kara 4 børn: tre drenge, Milos 24, Linus 19 og Nicolai 22, og en pige Aimone 24 (tvilling med Milos). Den ældste – Aimone, sidder med i byrådet som repræsentant for Milos den ældre. Hendes knivskarpe intellekt har altid imponeret hendes morfar, og han har fra en tidlig tid involveret hende i hans forretning.
Drengene er alle gået i faderens fodspor og er blevet krigere for henholdsvis Helm (Milo), Torm (Nicolai) og Tempus (Linus). Linus er den eneste der er blevet ophøjet til Paladin (3rd lvl Paladin), de to andre er simple krigere (Fighter 5th lvl). Linus der er den yngste, har dog altid været den mest dedikerede.

Srebor er Helm tilbeder, men er lidt bitter over, at kirken ikke mente han var lige så god en leder som Maurandyr og at der skete en magtdeling for år tilbage.

Født 1419, i den fjerde måned ‘Tarsakh’ på den 18. dag. 61 år gammel.

Srebor manor

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

mindlands

Where the mind meets dice and paper

Monday Alien Campaign

roleplaying in the Alien universe

Hipsters & Dragons

Because roleplaying is social, creative, fun... and kinda cool!

Pjaltekongen

og hans lille, men bidske hund

Sentinel Hill Press

Publisher of the Arkham Gazette and Others

Cthulhu Reborn

Cool resources for Lovecraftian Roleplaying

WIL WHEATON dot NET

50,000 Monkeys at 50,000 Typewriters Can't Be Wrong

New Gamemaster Month

Join us in January, and you'll be a GM by February!

Torsdags Dungeons & Dragons

Monsters, Mayhem, Dungeons, Intrique...