Hamron Anbar

Human, Neutral Good, 6th level Cleric

Hit points: 58 (6d8+24)

Armor Class: 22 (with shield)

STRDEXCONINTWIZCHA
15 (+2)16 (+3)16 (+3)14 (+2)20 (+5)17 (+3)

Skills: Acrobatics, Athletics, Intimidation, Performance, Survival

Equipment: Armor +1, Shield, crossbow, and bolt, Mace of the Morning Lord (+1, encrusted with 8 zircon gemstones, part of a set of 12 that was made for the funeral of the great Lathander Crusader Prior Owen Dunster. The complete set will unlock the Crypt where Dunster was laid to rest. [Carsten] was part of the honor guard for the funeral)

Baggrund

Din læremester (Zenan Ghentilara) forsvandt mens du lå syg i byen Hluthvar.

Sammen med en gruppe af erfarne lokale eventyrere, tog han afsted ved morgengry for at finde vampyren Randal Greycastle.

Greycastle var for nylig blevet kædet sammen med udryddelsen af familien Wolfmantle der havde deres borg 3 timer syd for Hluthvar. Wolfmantle havde med succes opbygget en fin forretning i handel med krydderier fra det fjerne østen, og deres borg var ofte samlingssted for Hluthvars købmænd og andre folk med indflydelse, så da familien for tre uger siden blev fundet døde, fik det hele byens opmærksomhed, og da det kom frem, at mordene skyldtes Randal Greycastle, som man ellers troede var en respektabel boghandler i Hvluthvar, svor lederen af Hluthvar, Srebro the Red, at han ville sponsorere jagten på Randal. 

Randal var blevet sporet til at have søgt tilflugt i en ruin i de nærliggende Far Hills, og da din læremester var en enestående kapacitet indenfor bekæmpelse af udøde, fik Srebor ham overtalt til at tage med på ekspeditionen.

Ikke én af de otte der tog afsted den morgen vendte tilbage. 

Da du endelig kom dig over din sygdom, sendte Srebor dig med en karavane østpå. Sammen med dig rejste også en budbringer – Flagga, som ville drage til Saerloon for at underrette resten af Wolfmantle familien om hvad der var sket, og for at bede dem om at sende en til at overtage borgen eller hjælpe med at udrede en overdragelse til Srebor.

Du har aldrig mistet følelse af, at det var noget andet end en boghandler der dræbte Wolfmantle familien og din læremester, men Srebor virkede som en oprigtig fyr, og Helm kirken, der i mange år har været stærkt repræsenteret i Hluthvar, var også overbeviste om, at Randal var den skyldige.

Carstens mentor

Nevø til den lidt mere kendte ‘High Radiance Ghentilara’ ypperste præst i Lathanderkirken i Waterdeep.

http://forgottenrealms.wikia.com/wiki/Spires_of_the_Morning

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

mindlands

Where the mind meets dice and paper

Monday Alien Campaign

roleplaying in the Alien universe

Hipsters & Dragons

Because roleplaying is social, creative, fun... and kinda cool!

Pjaltekongen

og hans lille, men bidske hund

Sentinel Hill Press

Publisher of the Arkham Gazette and Others

Cthulhu Reborn

Cool resources for Lovecraftian Roleplaying

WIL WHEATON dot NET

50,000 Monkeys at 50,000 Typewriters Can't Be Wrong

New Gamemaster Month

Join us in January, and you'll be a GM by February!

Torsdags Dungeons & Dragons

Monsters, Mayhem, Dungeons, Intrique...