Tal’kamar Deshrel

Bladesinger 7th level, Elf – Eladrin, Chaotic Good

STRDEXCONINTWIZCHA
13 (+1)20 (+5)16 (+3)19 (+4)14 (+2)15 (+2)

Equipment

Rapier +1

Leather Armor +1

Long Bow +1

Ring of Protection +1

Potion of Greater Healing (4d8 + 4)

Baggrund

Far Traveler

Født i lille by i Tir na Og

Tal’kamar er første fødte søn af  I’avar og Deshrel begge udvalgte til at være centurion keepers af Summeroak Glen, stedet the Forest Father kaldte sit hjem. 

Rillifane

En specielt skelsættende oplevelse ville Tal’kamar dog tage med sig fra Tir na Og. Det at være så tæt på en af urkræfterne i form af Treefather gjorde at Tal’kamar fik et lidt anderledes billede af guderne, da de nærmest var manifesterede i hans virkelighed og især hans møde med Rillifane skulle sætte sig dybe spor i hans livsanskuelse og livsmål.

Rillifane Rallithil opsøgte Oak Father for at skabe en alliance i bekæmpelsen af endnu et udfald mod Sy’Tel’Quessir på Faurûn, omgivet af en delegation af hans indviede elite krigere, “The Bladesingers”, og Tal’kamar følte sig kaldet til denne orden.

Derfor blev hans ungdom i Feywild også præget betragteligt af dette livsmål

Fey Wild

Opvokset i Fey wild:

Tal’kamar lod sig indskrive i den fineste Bladesinger skole under ledelse af den berygtede Elluin M’rin, og Tal’kamar blev skolet i kunsten af at være Bladesinger af hende, og lærte flere stilarter og samlede i løbet af hans år flere tatoveringer, ligesom han havde ønsket efter i sin tid at have mødt Rillifans Elite.

Efter at have fuldendt sine studier var det på tide at rejse ud og bruge hans evner, og kort tid efter han havde forladt Elluin begyndte verdenerne at kollidere, guderne mistede deres kræfter, deres Udvalgte formede historien, og Tal’kamar hjalp Galaeron Liatris – en af Rillifane Rallathil’s Udvalgte med at bekæmpe Shadovar som søgte elvernes magi og visdom i deres kamp for Shar og hendes planer.

Galaeron og Tal’kamar bliver fanget, og ført til Thultanthar, hvor Tal’kamars våben bliver taget fra ham. Et våben han havde fået af Elluin da han forlod hende. Våbnets navn er ‘Nare Glir’ – løst oversat betyder det ‘hadets sang’. Nare Glir er skabt til at tage liv, ikke alle liv, og ikke uden mening, men som Bladesinger er man altid klar til at gøre hvad der skal til for at forsvare sig og dem man beskytter. 

Kampene mod Shadovars 

Tal’kamar blev sendt til Zvaelar (Za-Wae-LAa) sammen med alle fangerne. Zvaelar også kendt som “Time Island” var et af Netherils tidlige forsøg på at skabe flyvende byer som kunne planeshifte. Men noget gik galt da Zvaelar skulle shifte og byen blev fanget i en tidslomme, og alle levende væseners livskraft i byen blev konsumeret/Transformeret.

Den eneste time-stream som førte væk fra Zvaelar, var tilbage til Thultantar som i mellemtiden efter Netherils fald var blevet til den flyvende Shadovar by som styrtede ned i Myth Drannor.

Da Thultanthar styrter ned i Myth Drannor overlever Tal’kamar, men han kan ikke finde Galaeron og antager han er omkommet. Han møder dog en af dem der havde taget ham til fange – en Shadovar Warlock ved navn Aias, og ikke mindst så ser han, at han har taget hans sværd!

I kaoset mister Tal’kamar Aias af syne, og kommer kun med nød og næppe ud af Myth Drannor med livet i behold.

Efter at have fokuseret på overlevelse i noget tid, lykkes det Tal’kamar at opsnappe informationer om, hvor hans våben, og Aias kan findes.

Sporene leder ham til en fangelejr ved Chainspire Keep, hvor han dog til sin fortvivlelse ser at Aias og de andre fanger er brudt ud og har lagt lejren i ruiner. Hans eneste spor er nu mennesket Will Dracohorn der stod bag flugten. Ham leder Tal’kamar længe efter, og er nu overbevist om, at han har taget ophold i et gammelt Malar tempel der ligger et sted i Sunset Mountains!

Derfor er Tal’kamar ankommet til Hluthvar.

Ankommet til Faerûn

Tal’kamar var fanget i Shadovar byen Thultanthar da den styrtede ned i Myth Drannor. Han overlevede og begyndte at udforske Toril / Faerun.

Hvorfor er han nu i Hluthvar?

Han ved at der findes en portal der kan give adgang til Tir na Og – området i Outlands, hvor hans familie oprindeligt kommer fra.

Han ved også hvad man skal bruge for at komme igennem til Tir na Og. Man skal bruge en ‘lille stofpose med frø fra solsikker’, og det har Tal’kamar skaffet på hans seneste rejse, og nu er han nysgerrig på, at besøge Tir na Og for at se om han kan finde noget af hans familie.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

Stemmen fra ådalen - en blog om rollespil og historie

En blog om rollespil af Morten Greis. Fra Tryggevælde ådal en dyb klang. Elverpigernes dans. Røre i det hvide slør. Disen hyller landskabet. De gamle stammer krogede trolde.

mindlands

Where the mind meets dice and paper

Monday Alien Campaign

roleplaying in the Alien universe

Hipsters & Dragons

Because roleplaying is social, creative, fun... and kinda cool!

Pjaltekongen

og hans lille, men bidske hund

Sentinel Hill Press

Publisher of the Arkham Gazette and Others

Cthulhu Reborn

Cool resources for Lovecraftian Roleplaying

WIL WHEATON dot NET

50,000 Monkeys at 50,000 Typewriters Can't Be Wrong

New Gamemaster Month

Join us in January, and you'll be a GM by February!

Torsdags Dungeons & Dragons

Monsters, Mayhem, Dungeons, Intrique...